El repte

Els germans Valentí volien comercialitzar el seu oli d’oliva verge extra i ens van contactar perquè realitzéssim el disseny de la seva etiqueta. 

Però aquest projecte no podia quedar-se a la superfície, hi havia una necessitat superior: crear la marca i definir l’estratègia de penetració de mercat.

La solució

Com que es tractava d’un mercat saturat, amb marques ben posicionades, havíem de dotar a aquest producte d’alta qualitat, però desconegut, dels elements visuals que els diferenciessin de la resta. 

El naming estava clar des del principi, temps, que prové del nom de la finca on es produeix aquest OOVE: Son Borràs de Passatemps. El seu significat, a més, ens ajudava a construir la marca. 

Sota el claim “L’autèntic luxe és el temps”, vàrem voler transmetre tots aquests valors que acompanyen a la marca. 

Respecte al logotip, calia dotar-lo d’una simbologia que permetés explicar la seva procedència.

Per al’isotip vàrem crear un símbol que representa un rellotge de sorra compost per figures geomètriques que simulen, d’una banda, les pedres tan característiques de la façana de la possessió, i de l’altra, el dibuix que fa un camp d’oliveres des d’una vista aèria.

Per a l’envàs, vàrem proposar una botella de vidre transparent, elegant i amb caràcter, que deixés a la vista l’oli i li donés un toc distintiu, convertint-lo en un producte desitjable. 

En relació a la decoració, després de valorar diferents possibilitats, es va optar per una etiqueta blanca, neta, on el protagonista és el logotip.

Tot això ajudava a trencar amb l’estàndard visual del mercat.

Per a aquest projecte vam encarregar de la producció de tots els elements de la marca tridimensional.

Finalment, vàrem crear un dossier comercial, en format digital, en el qual s’explica la història de la marca, els seus valors, i les característiques del producte.

L’oli d’oliva verge extra temps ja està a la venda.

Pots veure el dossier aquí

Podem fer realitat
el teu projecte

Contactar