El repte

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, ens va encarregar una marca per a la seva ciutat, incloent logo, claim i campanya.  

Volien que famílies i joves coneguessin millor els valors i avantatges de Santa Coloma i consideressin la ciutat com a lloc idoni de residència.

La solució

Després de revisar en profunditat tota la informació disponible i investigar el territori, vam descobrir diferents singularitats claus d’aquest municipi, que ens ajudarien a construir la marca.

Vam proposar una marca que sintetitzés i reflectís els valors de Santa Coloma: naturalesa, proximitat, modernitat, diversitat i cultura.

Els colors del logo corresponen al riu i les zones verdes de Santa Coloma de Gramenet.

El claim de la campanya, Santa Coloma és vida! respon a l’oferta cultural, d’espais naturals, a una ciutat de progrés, en moviment, que la converteix en un lloc idoni per a famílies i gent jove.

Finalment, vam crear unes il·lustracions per a acompanyar a la marca i reforçar els valors de Santa Coloma a través de tres components: naturalesa, ciutat i família.

Inspirant-nos en les zones emblemàtiques de Santa Coloma, com el parc fluvial del riu Besós i elements del parc Europa, vam crear una sèrie d’il·lustracions que reflecteixen situacions quotidianes i elements de la ciutat, fonent-se amb la forma de l’isotip. 

La gamma cromàtica per a aquestes il·lustracions està basada en els colors més destacats del mapa territorial.

Podem fer realitat
el teu projecte

Contactar