El repte

Després de 5 anys des de la seva obertura, la botiga conceptual de nins i famílies de Palma, Curolletes, es traslladava a un local més gran. Els seus propietaris volien que els acompanyéssim en aquest procés de canvi, amb tot el que implicava: arquitectura, interiorisme, imatge de marca i entorns digitals.

La solució

En haver desenvolupat la marca i la seva aplicació fa 5 anys, ens coneixíem molt de prop el projecte i enteníem les noves necessitats d’aquesta empresa familiar.

Arran del trasllat i ampliació de la botiga física, i a conseqüència de la revisió del canal online, sorgia la necessitat d’actualitzar la marca. 

Per a fer el rebranding era imprescindible tenir en compte els objectius de Curolletes a partir del trasllat, el marc actual del sector i totes les aplicacions que tindria la marca, tant en suports físics, com en digitals.

L’única premissa era mantenir el nom, Curolletes, una decisió que compartíem a Batzolades.

Després de realitzar un estudi de la competència i el mercat, els resultats del qual ens oferien una perspectiva més àmplia i un major coneixement del sector, vam començar per actualitzar la marca.

En primer lloc, el color. 

El to anterior era massa potent, no encaixava amb els valors actuals, així que vam rebaixar una mica la intensitat, sense perdre l’essència de la marca.

Vam crear el logotip a partir d’una tipografia que es relacionés amb el món dels nens, des de la creativitat i la imaginació, sense caure en quelcom infantil, perquè la nova botiga volia obrir-se a un rang d’edat més adult.

Volíem que tingués moviment, personalitat i gràcia; que fos llegible i atractiva, perquè aquest nou públic pogués identificar-se amb ella també.

Vam Redibuixar l’isotip anterior i el convertírem en una figura abstracta que pogués estar integrada amb el logotip.

A més, vam crear un llenguatge visual per a explicar els valors de la marca: curiosa, local i sostenible.

Paral·lelament, vam treballar conjuntament amb l’estudi d’arquitectura Bigorra+Herrera, en la reforma del local.

La seva proposta havia de reflectir la nova identitat de Curolletes, tenint en compte l’oferta de producte, el seu públic i el seu valor diferencial.

L’objectiu era que després de la reforma, la botiga respirés la nova marca en la distribució, els materials, la llum, etc. 

Una vegada finalitzada l’obra vam aplicar els elements de la marca a l’espai d’una forma subtil, posant el segell d’identitat a la botiga.

Com Curolletes a més té botiga online i és present en xarxes socials, vam realitzar una consultoria en l’entorn digital per a millorar l’experiència de l’usuari, incrementar l’engagement, i com a conseqüència obtenir una taxa de conversió més alta.

De cara a la inauguració i llançament de la marca,  vam preparar una campanya a xarxes que contemplava un canvi estètic i de contingut.

Dues setmanes abans del llançament, es començaria a mostrar l’evolució de la marca a nivell gràfic en els posts: color, tipografia i imatge.

El branding està plantejat per a generar orgull de marca en totes les seves aplicacions.

Podem fer realitat
el teu projecte

Contactar