+34 610 212 011

Tenyeix la teva foto amb l’Arc de Sant Martí!

Ahir va ser el dia mundial de la lluita LGTBI. Des de Batzolades ens agrada aportar la nostra petita mostra de compromís amb els drets civils de les persones. Així que hem decidit tenyir el nostre logotip amb els colors de l’Arc de Sant Martí per demostrar que estem a favor de la lluita dels moviments LGTBI.

Alguns dels usuaris de Facebook de més prestigi, com ho és La Casa Blanca, ja han posat en les seves fotografies de portada una bona mostra de la reivindicació que aquests dies es pot visualitzar a les xarxes socials i que també s’ha vist en els carrers dels Estats Units on s’ha aprovat la llei de matrimoni homosexual.

o-WHITE-HOUSE-PRIDE-570

 

Facebook també s’ha sumat, com nosaltres, a aquesta reivindicació i ha posat a l’abast dels seus usuaris una aplicació per poder tenyir dels colors de l’arc de Sant Martí. Si cliques en aquest enllaç podràs convertir la teva imatge de perfil en una bonica reivindicació.

Feliç dia orgullosos!!

 

Posted in : Marquèting
Related Posts

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials