+34 610 212 011

Què és Inbound Marketing?

inbound marketing

Com ja saps, una de les especialitats del món del Marketing és inventar-se noms en anglès per fer arribar de forma més atractiva les diferents accions que es desenvolupen en aquesta professió.

Avui, us volem parlar de l’Inbound Marketing, una de les novetats en el panorama de l’espai digital que està revolucionant més les agències de marketing i comunicació. Per començar, podríem fer una traducció simplista de l’Inbound Marketing com a “Marketing d’atracció”. Normalment, aquesta tasca es fa mitjançant els continguts i les webs corporatives. I ara t’explicarem com fer-ho. Tot i això, molts consideren l’Inbound Marketing com una nova filosofia marquetiniana on el feedback amb el usuari és un dels pilars més importants.

Per començar, s’ha de dissenyar una estratègia de continguts adient al teu públic. No només a aquelles persones que t’agrada que mirin la teva web sinó a aquells potencials clients dels quals en puguis obtenir alguna cosa, des d’una subscripció al blog fins a una compra. Se’ls atrau mitjançant continguts “cridaners”, continguts que reportin una gran interacció i que interessin als teus usuaris potencials. Parlem de Messi? No. No fa falta arribar a aquest extrem. T’has de moure en els espais i continguts que més s’aproximin al contingut de la teva web i empresa i convertir-los en continguts atractius. També mitjançant vídeos, imatges i altres continguts digitals interactius.

Això és tot? No. A part de tenir uns bons continguts, has d’atraure els teus usuaris amb productes atractius. Una guia de productes, una revista, un sorteig, un regal, un descompte… són coses que provoquen en els teus usuaris una atracció especial cap a tu vers el teu competidor.

Tot això és molt fàcil escriure-ho però, com es fa? Doncs bé, els quatre pilars principals són: Tenir una web optimitzada i atractiva, un Blog amb continguts adients i amb regularitat, una Landing page o espai de captació d’usuaris (subscriptors) i unes bones mètriques per veure si la direcció que estàs agafant és la correcte. Un Google Analytics potent farà que milloris molt l’atractiu del web en la direcció que volen els teus usuaris. I si no te’n surts, aquí estem nosaltres per ajudar-te a desenvolupar-ho.

Posted in : Marquèting
Related Posts

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials