+34 610 212 011

Oh là là! Paris 2024

La candidatura de París per celebrar els Jocs Olímpics de 2024 va arrencar la seva campanya de màrqueting dimarts passat amb el llançament d’un logotip innovador que serà utilitzat per a representar les ambicions de França per albergar els Jocs. El logotip es presentà durant un esdeveniment davant de centenars d’espectadors a l’Arc de Triomf a les 20:24, on la candidatura de París fou la segona ciutat en presentar un logotip de campanya.

Parislogosmall

Segons els creadors, «El nou logotip va ser dissenyat per representar el dinamisme, la lluminositat i l’obertura de la ciutat”. Cal destacar que el logotip, dissenyat per l’estudi parisenc Dragon Rouge és un joc molt gestual i divertit que superposa dues interpretacions.

En primer lloc, la geometria del logotip és una interpretació del símbol més emblemàtic de París, la Torre Eiffel, que reflecteix la història rica i bella de la ciutat. Per altra banda, també podem apreciar el joc del nombre “24”, que serveix com a doble propòsit – per celebrar el centenari de la darrera vegada que París va ser seu dels Jocs al 1924, i per posar en relleu l’enfocament de París en el futur que s’il·lustra en el tractament de la identitat contemporània.

Personalment trobo que és un disseny molt interessant, sobretot per la seva vocació icònica, però més interessant va ser la presentació de l’alcaldessa de Paris, Anne Hidalgo, a través d’un vídeo a Facebook que reflecteix precisament aquesta projecció de ciutat en moviment i com un lloc que ofereix al món una càlida benvinguda.

 

Ara, comparem-ho amb el logotip de Madrid 2020, què en penseu…?

IC_2020_CANDIDATA

Posted in : Disseny gràfic
Related Posts
La paraula com imatge ( 23 Nov,2014 )
disseny inclusiu
Disseny Gràfic Inclusiu ( 14 Jul,2015 )

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials