+34 610 212 011

Les surrealistes «Combophotos» de Stephen McMennamy

Els que ens coneixeu bé sabeu que a Batzolades ens agrada molt jugar. Jugar amb les paraules, amb el seu significat, amb les lletres però sobretot ens encanten els jocs visuals. En aquest post volem compartir amb vosaltres les “Combophotos”, un projecte estimulant que barreja fotografies d’objectes diferents i sense relació entre si però que, combinades, adquireixen un significat diferent.

combo-photos-7

combo-photos-1

Es tracta d’una idea original de Stephen McMennamy, director creatiu de BBDO Atlanta, que a través de composicions de parelles d’imatges empalmades aconsegueix un efecte sorprenent. El més interessant és que McMennamy retrata les fotografies i les empalma sense editar-les, deixant de manera evident la seva unió, que sovint agafa molta força pel joc a diverses escales.

D’aquesta manera veiem barreges realment curioses i encantadores, com una grua per traginar espaguetis, unes patates fregides de Marlboro, o culets amb gust de préssec.

combo-photos-8

combo-photos-3

 

Us convidem a veure més “Combophotos” a instagram , squarespace o fins i tot a tumblr.

I si us esteu preguntant si algú ja ha convertit en producte els auriculars de rosquilla, la resposta és, per descomptat, si.

combo-photos-12

Posted in : Disseny gràfic
Related Posts
disseny inclusiu
Disseny Gràfic Inclusiu ( 14 Jul,2015 )
La paraula com imatge ( 23 Nov,2014 )
Oh là là! Paris 2024 ( 11 Feb,2016 )

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials