+34 610 212 011

Les hores per publicar només les saps tu

Cap Gurú del Marketing sabrà, a ciència exacta, quines són les millors hores per publicar continguts en els teus espais digitals. I és que aquesta dada tant important només la pots saber tu. Nosaltres et donem uns consells per descobrir-ho.

Per començar, no sabràs mai els horaris per publicar els teus continguts si encara no n’has publicat. Necessitaràs tenir continguts amb una regularitat alta per tal de, en un futur, saber quins són els que més interacció et reporten. I és que en aquest món digital, només el feedback amb el teu usuari serà la clau de l’èxit dels teus continguts de xarxes com Facebook i Twitter.

En primer lloc, publica continguts en diferents franges horàries. Mira de programar-los per tal de tenir més detall d’allò de la enumeració dels teus continguts propis per tal de no sobreposar-los. Prova de desenvolupar continguts diferents, no et quedis en un simple text. Potser un vídeo agrada més als teus usuaris que una simple imatge. O potser un bon contingut en el teu bloc agrada més que un simple text de 140 caràcters. És important publicar en tots aquells canals digitals que disposi el teu negoci perquè, de ben segur, no obtindràs els mateixos resultats en totes les xarxes.

Un vegada els teus continguts ocupin gran part de la graella horària i tinguis una llarga experiència en les xarxes socials, podràs treure diferents conclusions al voltant de les teves millors hores de publicació.

Si bé és cert que hi ha àmbits professionals que tenen molt marcada la seva gent (target) i els horaris en els que és més beneficiós publicar, la millor eina per saber si els teus usuaris s’ajusten a determinades hores del dia és l’experiència pròpia. Quins post han tingut més interacció? Quines són les millors publicacions que has fet? Quins dies han estat? Responent a les preguntes formulades trobaràs conclusions positives pel teu negoci. I si encara no en tens prou, demana’ns ajuda aquí.

Posted in : Marquèting
Related Posts

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials