+34 610 212 011

03.Conversió

Les empreses que entenen el Social Media són les que saben que més visibilitat online reporta més beneficis per l’empresa. Saps com ho aconseguiràs?

A Batzolades sabem que la millor manera de comprovar la bona feina és mitjançant la conversió de la nostra feina en més ventes.

Així que, amb cada client, la nostra creativitat i experiència es veurà reflectida en informes constants d’aquella feina que estem fent i els beneficis que està reportant.

Una de les millors maneres de créixer en el procés d’estratègia i gestió del marketing d’una empresa és la comunicació amb aquesta. Per tant, a Batzolades entenem que la millor manera de fer-ho és mitjançant un contacte directe i informacions freqüents de la feina realitzada per poder seguir-la de prop i mantenir una constant relació amb el client per tal d’adaptar ambdues experiències en un millor desenvolupament de la nostra feina.

Finalitzat el recorregut!

Com hauràs pogut observar, t’hem acompanyat en totes les fases que faran néixer, aprendre i créixer durant el procés d’una marca. D’aquesta manera i com si es tractés d’un cicle vital, tractem amb afecte els projectes en els quals participem. Amb aquesta darrera etapa, tanquem el cercle que ens portarà just de nou a l’inici.

Esperem haver estat d’utilitat!

treball
 

Ja saps què necessites? Demana'm pressupost!