+34 610 212 011

01.Branding

A Batzolades ens agrada ajudar-te des de l’inici d’una idea, servei o producte, donant-li forma de tal manera que aquesta es transformi en un nom i una imatge que li donin sentit i l’identifiquin clarament.

És per això que posem a la teva disposició tota la nostra imaginació i creativitat perquè aquesta important primera etapa no sigui un pas en fals. Potser el primer pas és el més complex i intimidant, però a través de la nostra capacitat de representació aconseguirem que allò que penses es traslladi en quelcom tangible.

Les grans marques saben que el secret per conquistar als clients no està en comercialitzar les qualitats d’un producte. La clau de l’èxit està en les emocions que evoca una marca i el valor que aquesta ofereix a la vida de les persones.

SOM-HI! Comencem a donar forma a la teva idea?
01. Quina és la teva essència?

Per començar a crear una marca és important definir quina és la teva essència, el valor afegit, allò que marcarà la diferència amb la resta de competidors. Les grans marques saben que el secret per conquistar als clients no està en comercialitzar les qualitats d’un producte.

La clau de l’èxit està en les emocions que evoca una marca i el valor que aquesta ofereix a la vida de les persones.  

valors

02. Quins és l’objectiu?

Saps on vols arribar? Serà important definir les aspiracions de la marca per definir una estratègia i una identitat corporativa d’acord amb aquests objectius i l’essència del producte o servei. Defineix quina és la teva meta i escull de manera acurada com vols desenvolupar-la per portar a la pràctica; és bàsic. D’aquesta manera, focalitzem la teva atenció en allò que feixos que afegeix valor.

No et preguntis on ets, pregunta’t on vols anar!

objectius

03. Quin és el teu target?

Sempre hem de tenir molt clar a qui ens dirigim, analitzar al nostre mercat i segmentar el nostre target. Conèixer la seva edat, gènere, preferències, hàbits de consum… tot el que ens pugui interessar. És l’única manera de crear missatges adequats i aconseguir la nostra meta final amb èxit.

Entendre a qui em dirigeixo és vital per saber com comunicar-me!

Preparat pel següent pas?