+34 610 212 011

Imaginar és resoldre un problema en un món on la il·lusió és la solució.

Filosofia 1
Valors 2
Equipatge 3
Metodologia de treball 4
Skills 5

Batzolades és un mot mallorquí que significa disbarat, bestiesa o ximpleria. Durant el procés creatiu d’una idea és important deixar-se anar pels disbarats, fent que la imaginació perdi les pors i els complexes. És per això que per Batzolades és important no tenir por a equivocar-se, recuperar l’essència de quan som nens i volem somiar desperts. Només així aconseguirem l’enginy necessari per innovar i donar forma a les nostres idees!

La imaginació és el llapis amb el qual un nen dibuixa les seves millors aventures!

800238_50354516

 

 • La creativitat i originalitat dels nostres projectes és la resposta de la voluntat d’innovació, d’assaig i de recerca constant.
 • La personalització, cada client@ i cada projecte és únic. És per això que elaborem projectes a mida, segons objectius i pressupost.
 • El rigor i el perfeccionisme esdevenen clau en l’èxit i en la satisfacció personal a l’hora de treballar. M’agrada fer les coses bé!
 • La transversalitat i la capacitat d’abordar projectes des de molts àmbits permeten una visió més àmplia i global capaç de ser la síntesi entre aspectes de l’arquitectura, el disseny gràfic, la comunicació o el social media.
 • La passió és sense dubte el que em mou a fer el que faig, és per això que moltes vegades defugim de dissenys freds o massa comercials que no responen a l’essència del que han de transmetre.
 • La confidencialitat, alguns dels nostres projectes s’han realitzat des de la discreció i anonimat, donant protagonisme a la feina de la mateixa empresa.

 

Per ajudar-te només necessito:

 • Una llibreta (també pot ser «servilleta» de bar) com a suport per poder projectar la imaginació.
 • Un llapis i/o bolígraf per plasmar les idees que van sorgint.
 • Extra: Per acabar de desenvolupar les idees possiblement sigui necessari un ordinador portàtil.

servilletes

Batzolades ens agrada acompanyar-te en totes les fases d’un projecte, ajudant a iniciar una idea fins al seu desenvolupament final. Creiem que és important aplicar metodologies que permetin una constant millora i creixement dels projectes en els quals participem. Això doncs, participem en els projectes tant de manera integral com en diverses fases, segons les necessitats.

treball

 1. Imputs: Ens agrada escoltar als nostres clients per tal d’absorbir al màxim els objectius, les necessitats i les oportunitats.
 2. Idees: És el moment de deixar fluir la imaginació, tant formalment com estratègicament és important tenir la capacitat per plantejar diverses propostes que ajudin al client a animar-se amb el seu projecte.
 3. Disseny: Ja és hora cuidar amb afecte les idees i traslladar-les al món sensible, aconseguint que el disseny doni resposta als dos punts anteriors.
 4. Llançament: L’estratègia comunicativa és també decisiva a l’hora de donar a conèixer una marca, producte o servei. Definim quin és el teu públic objectiu i a través de quins mitjans ens comunicarem amb ells.
 5. Interacció: Els teus canals de comunicació no poden ser només unidireccionals, sinó que cal aprofitar la importància de les opinions dels teus clients, aprofitant al màxim el potencial de les xarxes socials per millorar productes i serveis.
 6. Validació: Podem analitzar el funcionament de la resta de punts anteriors a través de la interacció i els resultats de les campanyes. Ha funcionat la nostra campanya? La imatge és adient? Quins resultats tenim?
 7. Millora: Analitzat el funcionament de tots els punts anteriors, estem en condicions de realitzar les millores pertinents per tal d’oferir productes i serveis més acurats.
 8. Creixement: D’aquesta manera tanquem el cercle en el qual ajudem a créixer a l’empresa, adquirint l’experiència necessària que ens permet també créixer professionalment.

Sin-título-5

Pep
Rovira Tolosa

Hola! Sóc en Pep Rovira, un mallorquí que va venir a Barcelona per estudiar arquitectura i buscar-se la vida. Gràcies a la formació rebuda, m’he pogut conèixer a mi mateix i he pogut desenvolupar la creativitat.

Sóc apassionat, inquiet, curiós i una mica perfeccionista. M’agrada relacionar-me amb la gent i treballar en equip per aprendre i créixer mútuament, tenint una visió més transversal i enriquida a l’hora de plantejar nous reptes i projectes!

Sóc observador i amb una gran sensibilitat pels petits detalls que marquen la diferència a l’hora de treballar.

CV Complet

Carta de Recomanació