+34 610 212 011

A Facebook li agrada el Vídeo

Aquesta notificació ens podria haver arribat en qualsevol moment al nostre mòbil. I és que els creadors de la xarxa social més potent del planeta estan apostant pels vídeos com a contingut més important a l’hora d’aparèixer en la resta de comptes d’usuaris de Facebook.

Com bé sabreu, els usuaris no tenim la capacitat de veure totes les publicacions que fan tots els nostres amics i amigues, així que Facebook, abans que nosaltres entrem ja ha fet la seva feina i ha seleccionat aquelles que creu que són més importants per a nosaltres. Algú que hem visitat el dia anterior, al qui li hem escrit comentaris, el que ens han fet un m’agrada… tot influeix en un dels algoritmes més famosos del món de les comunicacions després d’algun de científic i el del buscador de Google.

Des de fa uns mesos, hem pogut comprovar com la major part dels continguts que ens apareixen en els nostres murs al obrir Facebook, són continguts en format de vídeo. Aquesta és una de les novetats que la xarxa social ha afegit en el seu continu progrés. I és que segons hem pogut saber, els vídeos pujats directament a Facebook tenen més preferència en el famós algoritme de continguts. Per tot això, veiem un increment dels continguts publicitaris i virals fets amb vídeo i amb eines com les “whiteboard animations” de les que en parlarem en un altra moment.

Queda clar doncs, que si volem ser virals amb el nostre negoci o producte a Facebook, haurem de crear un bon vídeo que mostri allò que volem que els usuaris sàpiguen de nosaltres i així arribar a un nombre de persones més alt. Potser, la gent de Facebook s’ha cansat de llegir i ara el que vol és veure més vídeos animats per divertir-se més. O potser, també creuen com nosaltres, que una imatge val més que mil paraules.

Posted in : Marquèting
Related Posts

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Disseny GràficFacebookImatgeInfografiaJi LeeMarketingMarketing de ContingutsparaulesSocialMediaTipografiavisualwordWord as imageXarxes Socials